Macbook tastatur & Tidsregistrering app

Få styr på dine medarbejders tidsforbrug med online tidsregistrering

At få et godt overblik over vagter, komme- og gåtider samt pauser er en af de største udfordringer for enhver butik uanset, om den er stor eller lille. Lige meget om der er tale om tidsregistrering eller at sikre, at der er tilstrækkeligt med personale på arbejde, er detailhandlere ofte på udkig efter måder at forbedre denne del af deres forretning på.

Af denne grund søger mange butikker efter nemme og smarte løsninger til projektstyring heriblandt tidsregistrering og vagtplanlægning for at spare tid og penge samt strømline lønningsprocessen.

I detailhandlen er det vigtigt at spare tid og arbejde effektivt. Men for detailhandlere og butikker, hvor margenerne er stramme, er intet vigtigere end tidsstyring. Og tidsstyring starter med online tidsregistrering.

Hvorfor er det vigtigt med digital automatiseret tidsregistrering i detailhandlen?

Der giver en masse værdi at have digital tidsregistrering for dine medarbejdere, så de kan registrere deres komme- og gåtider. Den største fordel er at sikre, at du ikke betaler medarbejdere for tid, de ikke arbejder.

Et digitalt tidsregistreringssystem giver dig præcise oplysninger om, hvornår en medarbejder arbejder, og hvornår han/hun ikke gør. Selvom det ikke virker som meget at betale for et par minutter her og der, kan det løbe op i mange timer på den lange bane.

Med en stempelur terminal kan dine medarbejdere registrere sig ved hjælp af et fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse. Udover at det er nemt og effektivt, forhindrer det også, at dine medarbejdere registrerer sig for hinanden.

Derudover giver tidsregistrering dig som arbejdsgiver et bedre overblik over bemandingsniveauet. Du kan se, hvor mange der er på arbejde, når der er ekstra travlt i din butik. Herved kan du i din vagtplanlægning sikre, at der er det rigtige antal personale på arbejde til alle tider.

Slip for manuelle registreringer og undgå fejl

Digital og automatiseret tidsregistrering hjælper dig med at opretholde nøjagtighed. Du behøver nemlig ikke længere at gøre brug af manuel tidsregistrering, hvilket reducerer menneskelige fejl.

Desuden sparer det tid, da det er langt mere tidskrævende selv at indtaste alle oplysninger fremfor, hvis de registreres automatisk. Sådan et system er til gavn for alle inden for detailhandlen såsom tøjbutikker, sportsbutikker, isbutikker og så videre.

kontor med tidsregistrering