Macbook tastatur & Tidsregistrering app

Udnyt din tid mest optimalt og spar tid på timeregistreringer

Du har sikkert meget drøn på i løbet af en normal arbejdsdag med flere projekter, der skal sættes tid af til? Løber tiden nogle gange fra dig, eller kan du pludselig have svært ved at huske, hvilke timer du har brugt på et bestemt projekt? Hvis du kan nikke genkendende til ét eller flere af disse spørgsmål, har du måske brug for hjælp til at registrere din tid bedre på arbejdspladsen. Det er nemlig ikke altid at den gammeldags metode med at skrive sine timer ned på en seddel og ud for hvert enkelt projekt fungerer optimalt. Tiden går stærkt på en normal arbejdsdag med at administrere projekter, materialebrug, kundetilfredshed, planlægning, tidsregistrering af ressourcebrug og meget mere.

Det er umuligt at holde de samme standarder uden at bruge værktøjer, der hjælper med at holde styr på driften. Hvis du er i byggebranchen, kan du sikkert nikkegenkendende til ovennævnte. Dog opleves den samme rutine også i mange andre brancher. For nu har du mulighed for at bruge jeres tid optimalt på virksomhedens fremtidige udvikling, er der brug for et digitalt værktøj til tidsregistrering af håndværkerne. Lad dine håndværkere spille en aktiv rolle ved at de påtager sig deres egne registreringsopgaver. Hermed letter du arbejdet for administrationen og sparer samtidig på virksomhedens ressourcer. Disse ressourcer kan nu bruges på andre opgaver.

Skal dine håndværker ikke registrer deres tider nu?

Det kræver et stort overblik for ikke at skabe forvirring, hvis projekter tidsmæssigt overlapper hinanden. Det påvirker både projektforløbet, men også masser af tabte ressourcer og energi. Derfor er det vigtigt at være forberedt på dit næste projekt. Med et fornuftigt værktøj er du altid parat til dit næste projekt eller mange projekter samtidig, da du nu har et godt overblik.

Selvom vores timeregistrering fungerer til de fleste brancher, er der større dele af systemet, der netop er skræddersyet til tidsregistrering for håndværkere. Du kan blandt andet tage tidsregistreringen med hvor som helst og være sikker på, at det fungerer hver gang, du eller dine medarbejdere bruger det.

Hvordan virker tidsregistrering for håndværker?

Når det handler om, at alle tager ansvar for at spille en aktiv rolle med ressourceregistreringer, mener vi, at medarbejderne selv registrerer deres timeregistreringer. Det kan fx være at vælge de projekter, som de har fået uddelt samt at registrere deres arbejdstider. Undervejs kan håndværkeren/medarbejderen selv registrere materialer, omkostninger og diverse, som bruges til projektet. Alt dette samles direkte under kundens kontooversigt over projektet. Under forløbet eller ved afslutning af projektet kan kunden faktureres med et enkelt klik.

Brug Stempelur tidsregistrering løsninger som det passer dig
Mobil app tidsregistrering med GPS til dine håndværker, murer, maler, smed, Entreprenør, El-installatør, Snedker eller Tømmer

Mobil app tidsregistrering med GPS til dine håndværker, murer, maler, smed, Entreprenør, El-installatør, Snedker eller Tømmer Mobil tidsregistrering fungerer bedst med projekter ude af huset, hvor projektet ikke har en fast placering. Her registrerer håndværkere deres tider ved brug af deres mobiltelefoner, hvor de stempler sig ind og ud, når de går i gang med projektet.

Hvornår kan du brug stempelur terminal med fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse?

Hvis det er et længerevarende projekt, hvor alle håndværkere/medarbejdere møder op på en bestemt byggeplads, hvor alle skal registrere deres komme- og gåtider effektivt, kan vores mobil stempelur terminaler hjælpe… Terminalen har en lang batterilevetid samt kræver ingen internetadgang for, at den kan fungere. Det virker på den måde, at medarbejderne stadig kan registreres og identificeres til terminalen. Derudover kan de registrere deres komme- og gåtider. Herefter kan du med en enkelt internetdeling med terminalen, overføre al data til skyen. Det gør dig klar til at overføre alle informationer for udbetaling af løn.

Slap for gratis skabeloner, papirlapper og manuelle værktøjer
Det kan virke smart at hente en gratis skabelon eller gøre brug af et Excelark. Men du skal blive ved med at opdatere denne skabelon. Det indebærer altid en risiko for, at du lige pludselig ikke kan finde din skabelon eller lukker computeren forkert, så du taber de sidste ændringer. I disse tilfælde vil din planlægning og dit tidsforbrug gå tabt. Du risikerer at betale mere end de korrekte timer i løn samt, at du ikke kan komme videre med igangværende projekter, før du får styr på det tabte.

kontor med tidsregistrering