Stempelur (SW08)

Stempelur (SW08)

Denne stempeluret udgående vare men indeholder vores seneste stempelur software. Det er kun muligt at benytte NFC nøglebrik på stempeluret, da softwaren supporterer ikke fingeraftryk skanneren. Derfor det er nødvendige at medkøbe NFC nøglebrik ved bestilling.

Funktionerne virker på samme måde som vores andre terminaller, både med også uden internet forbindelse. Enheden har 10.000 mAh bateri, hvilket kan holde over 40 dage i slumre tilstand, og over 12 timer i aktiv tilstand

Lige så godt som vores andre produkter supportere vi med 2 års reklamations garanti, samt 30 dage fortrydelsesret fra bestillings dato.

Varenummer (SKU): SW08 Kategori:

Beskrivelse

Denne terminal har vi begrænset antal på lager, da det er vores udgående model med opdateret software men virker kun med Nøglebrik

Enheden medfølger ubegrænset fremtidige services, hvis du står og mangler teknisk hjælp.

For at kunne forbinde enheden til din virksomhed, er det nødvendigt at oprette en konto på vores hjemmeside før bestillingen.

Hvis du ønsker ubegrænset redigering af data, rapporter mm online på kontoen, kan du følge system vejledningen. Vores online modul priser er kan ses her…

Terminalen opstilles typisk ved indgange eller et andet lettilgængeligt sted på arbejdspladsen. . Dette vil gør medarbejderens registreringer mere effektive og sikkert. Installationen kræver ikke det komplekse opsætning, da den er høj prioriteret til “Plug & play”.
Enheden passer bla. til produktion, restauranter, landbrug, hospitaler, service, museer, transport, hoteller, vikar mm.

Yderligere information

Stempelur med beslag Terminalen opstilles typisk ved indgange eller et andet lettilgængeligt sted på arbejdspladsen. . Dette vil gør medarbejderens registreringer mere effektive og sikkert. Installationen kræver ikke det komplekse opsætning, da den er høj prioteret til “Plug & play”.

Enheden paser bla. til produktion, restauranter, landbrug, hospitaler, service, museer, transport, hoteller, vikar mm.

SpecifikationerOS: Android 7.0
CPU: MTK6761 cortex A7 2.0GHz Quad core
RAM/ROM: 2GB / eMMC 32G)
LCD Display: 8″ , 1280×800,
IPS Dimensions: 254(L)*154(W)*25.21(H)(mm)
Touch Panel: Capacitive panel, multi-point touch, G+G
Camera: Front: 2.0M, Rear: 13.0M)
Battery: DC 3.7V/10.000mAh
4G: 4G TD-LTE / FDD LTE NFC Support ISO/IEC 14443 Type A&B, 13.56MHz
Fingerprint Scanner: TCS1 Fingerprint module GPS
InstallationVi tilegner terminalen til at afspille som “Plug & Play”. Installationen kræver 2-4 skruer på væggen eller der hvor den skal hænges, efterfølgende tændes terminalen, tilslut den til det trådløse netværk. Hermed er den klar til registreringer.